Paintball

Paitball - Adrenalina en estat pur

El paintball combina la diversió i l’estratègia i posa a prova els reflexos i l’instint dels participants, aportant beneficis importants.

Jugant a Paintball aportaràs:

  Esport a l'aire lliure - Contacte amb la terra d'una forma diferent

  Treball en equip - Afavorint el companyerisme i el grup.

  Desestressant - Deixa sortir tota aquella energia acumulada i gaudeix.

  Segur - Amb l'equipació proporcionada i els nostres consells només pensaràs en el joc.

LLISTA DE PREUS PAINTBALL

ENTRADA 50 boles 18 €
ENTRADA 100 boles 22 €
ENTRADA 200 boles 25 €
ENTRADA 350 boles 30 €
RECÀRREGA 100 boles 5 €
RECÀRREGA 1000 boles 45 €
RECÀRREGA 2000 boles 85 €
PAINTBALL + TIR AMB ARC

PAINTBALL + TIR AMB ARC

Recomanem aquest pack per combinar la adrenalina del paintball i la concentració del tir amb arc.

Pregunta
PAINTBALL + CALÇOTADES

PAINTBALL + CALÇOTADES

Combina una partida de Paintball amb una calçotada a l'aire lliure ara que tot just arrenca la temporada.

Pregunta

Reserva ara el teu dia

Omple el formulari amb les dates en les que esteu interessats!

PREGUNTES FREQÜENTS

Tot i que hi ha un pack de 50 boles, normalment recomanem que agafeu el pack ENTRADA + 100 boles. Igualment si sou un grup podeu comprar recàrregues i us surt a un preu molt bo.
Les partides poden ser més o menys ràpides, però entre la explicació, els riures i els tres circuits normalment ens hi estem un mínim de 2 hores
Després de la partida, que normalment acabes ben cansat i suat a la majoria de la gent li agrada posar-se sota la mànega i fer-se una bona ruixada d'aigua fresca, per el que recomanem portar banyador.
El Paintball d'adults és dels 14 anys cap a endavant. A apartir d'aquí qualsevol persona amb unestat físic normal (sense cap malaltia greu) pot jugar sense problemes, ja que no sempre es tracta de còrrer molt i dins de cada euip es poden buscar estratègies i rols diferents
Les pilotes de Paintball són biodegradables i la pintura és colorant alimentari per tant tot i que no recomanem una dieta basada en pilotes de paintball no són cap problema ni per a ala salut ni pel medi ambient.
Evidentment les pistoles d'aire comprimit d'adults disparen a una velocitat suficient com per poder impactar a blancs llunyans, per el que sempre recomanem no disparar a distàncies molt properes - uns 5 metres- ja que pots fer un cop puntualñ i que et surti un blau.
Si es vol si que es pot jugar, però des de montseny aventura et recomanem aque a no ser que búsquis una nova emoció i acabar ben mullat que canviis el dia sense problema
Si no tenim la sala llogada les podreu fer servir i en tot cas sempre podeu estar a l'aire lliure i fer un picnic, sempre respectant l'entorn.